Concurs: Cresc frumos si sanatos!

Am pregatit pentru tine si copilasul tau concursuri interesante, interactive.
Sa inceapa distractia! Participa si tu!

Concurs: Cresc frumos si sanatos!

Mesajde admin pe Lun Feb 08, 2010 11:33 pm

Organismul fragil al copiilor are nevoie de ingrijire speciala, iar problemele osoase sau de dezvoltare pot aparea de la cea mai frageda varsta. Insa acestea pot fi remediate daca parintii se informeaza si actioneaza la timp.
Sportul ajuta copiii sa devina puternici si sa aiba pofta de viata, iar parintii care stiu acest lucru se vor bucura de copii fericiti si sanatosi.

Dezvoltarea armonioasa a copilului, probleme ale sistemului osos si importanta sportului in dezvoltarea copilului sunt cateva din temele care vor fi sustinute de dr. Ana Culcer, sef sectie Nou Nascuti Spitalul Universitar Bucuresti si Georgeta Sultana, presedintele Clubului Micii Campioni in cadrul evenimentului din Bucuresti din data 21 februarie 2010, ora 10.30 care va avea loc la Palatul Copiilor, Sala Mica.

Inscrie-te la acest concurs si castiga cate 2 din cele 10 invitatii la evenimentul “Invata sa ai un copil sanatos” organizat de Asociatia Secretul Evolutiei!

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la acest topic si sa ne spui de ce ai dori sa participi la acest eveniment si impreuna cu cine vei merge.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe forum si pe site.

Mai multe detalii despre eveniment gasesti pe blogul Magic Bebe si pe site-ul Asociatiei Secretul Evolutiei, iar despre concurs in pagina de concurs.

Succes,

Admin
Ataşamente
Iepuras asociatie.JPG
Iepuras asociatie.JPG (146.84 KiB) Vizualizat de 174 ori
admin
Site Admin

Re: Concurs: Cresc frumos si sanatos!

Mesajde LITERAM pe Mie Feb 10, 2010 5:00 pm

Am fost prezenti si la primul eveniment al asociatiei si am invatat o gramada de lucruri interesante. Dna Culcer este renumita ca un medic foarte bun, iar pe dna Sultana o apreciem pentru ce face la clubul Micii Campioni pentru micii inotatori.
Vom fi tot patru: noi, parintii, plus cei doi copii ai nostri :)
LITERAM

Mesajde delfinas pe Sâm Feb 13, 2010 11:52 am

Am participat la 2 evenimente organizate de asociatie si am aflat multe lucruri utile.
Cei mici sunt incantati ca se pot juca si primesc cadouri.
Nu stiu nimic despre activitatea celor de la Micii Campioni, in afara de ceea ce am vazut pe pagina lor de pe internet. Cu siguranta voi afla informatii interesante.
Voi veni impreuna cu sora mea si cu cel mic.
delfinas

Mesajde danutza pe Sâm Feb 13, 2010 11:59 am

MI-AS DORI TARE MULT SA PARTICIP DEOARECE AS AFLA LUCRURI NOI FOARTE INTERESANTE.AR FI O DEOSEBITA PLACERE PT MINE SI COPIL,DEOARECE NU AM MAI PARTICIPAT LA UN ASTFEL DE EVENIMENT.VOI VENI CU CEL MIC SI CU SOTUL MEU
danutza

Mesajde carmen76 pe Mie Feb 17, 2010 3:50 pm

Si noi dorim sa luam parte la acest eveniment extraordinar. Avem multe de invatat si aflat, iar aceasta este o ocazie pentru a realiza acest lucru. Mai ales ca este un eveniment interactiv si se pun intrbari de catre parinti. Noi venim cu cei doi copii ai nostri. Nu putem lipsi. Am mare incredere in dna. Culcer si sfaturile dinsei sunt binevenite. Mi-ar face placere sa o cunosc si pe Dna. Sultana, fiindca sunt convinsa ca sportul este esential in cresterea armonioasa a copiilor nostri.
carmen76

Mesajde motica30 pe Joi Feb 18, 2010 5:52 pm

Si noi am vrea sa participam la eveniment. Ne dorim sa invatam lucruri noi si interesante si sa o cunoastem pe d-na Culcer.
motica30

Mesajde admin pe Sâm Feb 20, 2010 12:29 am

Toti participantii la acest concurs au castigat cate 2 invitatii la eveniment.
Veti fi contactati telefonic de un reprezentant al Asociatiei Secretul Evolutiei.

Va asteptam la eveniment!

In cadrul evenimentului va avea loc o tombola la care puteti castiga vouchere cadou de 500, 300, 100 RON care pot fi utilizate pentru achizitionarea de produse Chipolino de pe www.magicbebe.ro. Mai multe detalii pe pagina de noutati de pe site.

Succes,

Echipa www.magicbebe.ro
admin
Site Admin

Înapoi la Concursuri