Ce scutece folositi?

Poftiti in cafeneua http://www.magicbebe.ro! Veti gasi multi prieteni alaturi de care sa savurati o cafea aromata sau un ceai fierbinte. Si cu siguranta veti reveni!

Ce scutece folositi?

Mesajde andrei2006 pe Vin Feb 05, 2010 6:13 pm

Scutecul pe care-l folosim pentru copii nostri este o adevarata problema, mai ales daca vorbim de un copil sensibil.
Din pacate am avut o problema majora cu scutecele, intrucat Andrei este foarte sensibil si in plus are niste probleme cu stomacelul de cand s-a nascut.
Asta a facut sa ajung la spital de cateva ori, intrucat avea scaune foarte dese, unele cu sange si mucozitati si se irita si foarte tare.
Un diagnostic clar nu a avut nici pana acum, dar endoscopia nu a fost indicata atunci cand era mititel. In consecinta, am mers pe un regim alimentar destul de strict si alimente cat mai naturale si nu am mai avut probleme majore.
Cremele impotriva iritatiilor nu lipsesc nici astazi din trusa de sanatate.
In privinta scutecelor, la inceput am optat pentru Libero, care mi s-au parut foarte bune cam 6-9 luni. Dupa aceea cred ca au mai lasat din calitate, probabil ca sa faca fata concurentei de la Pampers, iar Andrei a inceput sa se irite din ce in ce mai des.
Intre timp am descoperit Pillo, am ramas la ei si sunt foarte multumita.
Pampers nu mi-a placut deloc.
Acum ii mai punem doar noaptea sau cand mergem undeva.
Pentru ca a invatat singur sa faca diferenta (A luat mama o data Pampers de la farmacie cand nu a mai avut Pillo) imi spune: "Sa nu imi pui din astia cand fac nani!"
Noi mai avem putin si scapam de grija aceasta.
Pentru cine mai are nevoie insa, va recomand sa folositi Pillo. Din experienta va spun ca nu se compara cu Pampers. Alti parinti mi-au spus ca li se pare ca sunt la fel de buni ca Huggies, dar care sunt destul de scumpi. Asta nu stiu sa spun, pentru ca nu am incercat.
andrei2006

Re: Ce scutece folositi?

Mesajde adinales pe Dum Feb 07, 2010 7:48 pm

Si noi folosim scutece Pillo.Din pacate le-am descoperit destul de tarziu, absolut intamplator, fiindca nu li se face destula reclama.La inceput am fost destul de reticenti, cumparam doar pachete mai mici (atunci se gaseau), de teama sa nu se irite copilul si sa dam banii degeaba.In timp insa ne-am convins ca sunt foarte bune si convenabile ca pret.Acum n-as mai schimba marca, decat daca ar face rabat de la calitate.Recomand mamicilor neincrezatoare sa le incerce.Sunt mai bune decat multe marci celebre pe care le-am folosit succesiv pana ne-am hotarat.
adinales

Mesajde simona8700 pe Vin Mar 12, 2010 10:57 pm

Eu am folosit Pampers cat am stat in Italia si am fost multumita.
Cand am venit in Romania am folosit tot Pampers, dar trebuie sa spun ca difera calitatea celor care sunt comercializate la noi si sunt produse in Polonia.
Asa ca m-am hotarat sa schimb Pampers cu altceva pentru ca nu am mai fost multumita.
Mihai nu face iritatii de la scutec, asa ca am putut sa incerc mai multe variante.
Am ramas la scutecele Momi, care mi se par la fel de bune ca Pampersul din Italia, dar la un pret mult mai bun.
In final fiecare alege ce este mai bine pentru copilul lui si este la un raport bun calitate-pret.
simona8700

Mesajde mihaadri pe Sâm Iun 12, 2010 10:16 pm

Sunt pe deplin multumita de scutecele Momi.Sunt cele mai bune scutece.Sunt singurele cu care nu se uda noapte sau dimineata.Am folosit Pampers si Wickies(Kaufland) si am fost multumita mai mult de Wickies chiar daca sunt cei mai ieftini,dar scutecele Momi sunt cele mai bune(calitate ireprosabila,iar pret mai mult decat atractiv).Pt toate mamicile,chiar si pt cele cu buget redus scutecele Momi sunt solutia perfecta.Eu sunt fericita ca am gasit aceste scutece asa ca puteti sa le incercati cu incredere. :D
mihaadri

Mesajde delfinas pe Vin Iun 18, 2010 11:09 pm

Noi am folosit Libero, Pampers, Momi si Pillo.
In final am ramas la Pillo din 2 motive, foarte importante:
- nu produce iritatii, chiar si pentru un copil foarte sensibil
- au o croiala foarte buna. Dupa ce am trecut la nr.4 (8-18 kg), a fost foarte dificil sa gasim scutece in care bebe sa se simta confortabil, sa nu se ude si sa absoarba bine toata noaptea.
Din toate scutecele pe care le-am folosit cele mai proaste au fost Pampers, dar multi le folosesc pentru ca sunt cele mai cunoscute, se vand in supermarketuri si au diverse promotii.
Recomand celor care nu au incercat inca Pillo sa le foloseasca cu incredere :P
delfinas

Mesajde Voica pe Sâm Iun 19, 2010 9:05 am

Nepotelul meu mai foloseste doar noaptea, din cand in cand, fiindca e maricel, scutece Momi.
Ne impacam foarte bine cu ele, sunt cele mai ieftine de pe piata si foarte bune.Nu se irita si nu e ud dimineata.Cand vream sa ii punem alt tip de scutec, refuza.S-a obisnuit cu ele si se simte confortabil.Pentru cei care nu sunt impatimitii marcilor cunoscute, le recomand cu placere!
Voica

Înapoi la Cafeneaua parintilor