Scutecul pe care-l folosim pentru copii nostri este o adevarata problema, mai ales daca vorbim de un copil sensibil.
Din pacate am avut o problema majora cu scutecele, intrucat Andrei este foarte sensibil si in plus are niste probleme cu stomacelul de cand s-a nascut.
Asta a facut sa ajung la spital de cateva ori, intrucat avea scaune foarte dese, unele cu sange si mucozitati si se irita si foarte tare.
Un diagnostic clar nu a avut nici pana acum, dar endoscopia nu a fost indicata atunci cand era mititel. In consecinta, am mers pe un regim alimentar destul de strict si alimente cat mai naturale si nu am mai avut probleme majore.
Cremele impotriva iritatiilor nu lipsesc nici astazi din trusa de sanatate.
In privinta scutecelor, la inceput am optat pentru Libero, care mi s-au parut foarte bune cam 6-9 luni. Dupa aceea cred ca au mai lasat din calitate, probabil ca sa faca fata concurentei de la Pampers, iar Andrei a inceput sa se irite din ce in ce mai des.
Intre timp am descoperit Pillo, am ramas la ei si sunt foarte multumita.
Pampers nu mi-a placut deloc.
Acum ii mai punem doar noaptea sau cand mergem undeva.
Pentru ca a invatat singur sa faca diferenta (A luat mama o data Pampers de la farmacie cand nu a mai avut Pillo) imi spune: "Sa nu imi pui din astia cand fac nani!"
Noi mai avem putin si scapam de grija aceasta.
Pentru cine mai are nevoie insa, va recomand sa folositi Pillo. Din experienta va spun ca nu se compara cu Pampers. Alti parinti mi-au spus ca li se pare ca sunt la fel de buni ca Huggies, dar care sunt destul de scumpi. Asta nu stiu sa spun, pentru ca nu am incercat.